Iconstyle

Iconstyle

Të qenit një grua beqare është një përzierje e çuditshme e fuqisë së pavarësisë dhe ndjesisë së turpit.

Nga njëra anë, mund të kërcesh deri në orët e para të mëngjesit me mikeshat nëpër lokale nate këngët e Beyonce.  Nga ana tjetër, porositni një pica dhe flini të vetme.

Për të luftuar këtë ndjenjën e vetmisë një trend i ri po pushton botën. Femrat po blejnë unaza, të ngjashme me ato të fejesës, e po vetë-angazhohen.

Unaza “Self Love Pinky Ring” është produkt i firmës së bizhuterive “Fred And Far”. Në këtë mënyrë i thoni vetes se jeni mirë e vetme, shprehni dashurinë për atë që jeni dhe angazhimin për të qenë komode edhe në këtë mënyrë.

Duke nënshkruar emrin tuaj në të, unaza simbolizon se ju keni zgjedhur veten tuaj mbi të gjithë të tjerët. Unaza kushton 150 USD (argjendi i pastër) ose 325 USD (flori 14 karat).

TRANSLATION:

Being a single woman is a strange mix of power independence and sense of shame.

On the one hand, you can dance until the early hours of the morning through night clubs with girlfriend Beyonce songs. Alternatively, order a pizza and you sleep alone.

To combat this feeling of loneliness a new trend is conquering the world. Women are buying rings, similar to those of the engagement, and were self-engaging.

Rings "Self Love Pinky Ring" is the product of the jewelery firm "Fred And Far". Thereby telling yourself that you are good only, express what you love and commitment to being comfortable in this way.

By signing your name on it, ring symbolizes that you have chosen yourself on all others. Ring costs 150 USD (sterling silver) or 325 USD (14 karat gold).